Over mij, Karin van ’t Hoff, loopbaanprofessional!

Karin van 't Hoff
Karin van 't Hoff - Toff Loopbaanadvies

Wat klanten zeggen:

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige manier op z’n kop gezet.

“Je straalt rust en vertrouwen uit.

“Jouw humor heeft me geholpen om beter te kunnen relativeren.

“Ik heb veel van je geleerd.

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.

“Ik waardeer je positieve kijk op het leven.”

“Door jouw vragen realiseerde ik me dat ik verder was dan ik dacht en durfde ik voor mijn droom te gaan.”

“Mijn leven heeft weer zin gekregen.”

“Ik kan volledig mezelf zijn bij jou.”

“Door jou heb ik inzicht gekregen in wat ik kan en wat ik waard ben.”

“Ik voel me beter dan ooit.”

“Ik kijk er naar uit om aan iets nieuws te beginnen, dat heb ik lang niet kunnen zeggen.”

Mijn drijfveer als loopbaanprofessional is jou te helpen bij het ontdekken van jouw talenten zodat je een nieuwe passende start kan maken en je talenten daadwerkelijk in kunt zetten.

Als Register Loopbaanprofessional (RL) met een P&O achtergrond ondersteun ik je graag bij het helder krijgen van je werkelijke (loopbaan)wensen en mogelijkheden. Denk aan vragen als:
• Wat wil ik bereiken
• Welke talenten heb ik?
• Welke mogelijkheden zijn er (nog) voor mij?
• Hoe ga ik het aanpakken?

Als loopbaanprofessional weet ik dat werk en privé onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Omdat ik ongewenst kinderloos ben heb ik mezelf opnieuw mogen uitvinden. Deze ervaring heeft er, met vallen en opstaan, uiteindelijk toe geleid dat ik met veel plezier mijn eigen bedrijf vorm heb kunnen geven. En dat plezier gun ik iedereen! Wil je meer weten hoe dat is gegaan lees dan mijn verhaal. Door je te helpen bij het ontdekken van je talenten kun je een nieuwe passende start maken en je talenten ook daadwerkelijk inzetten. Ik krijg er kippenvel van als de mensen die ik begeleid weer een volgende stap kunnen zetten!

Mijn aanpak is dan ook om samen te zoeken naar mogelijkheden, kansen en verbindingen zodat je een nieuwe stap op je levenspad en in je loopbaan kunt zetten.

Afhankelijk van de vraag wordt een traject op maat gemaakt. Niemand is standaard en dat betekent dat er ook vaak buiten de gebaande paden gezocht wordt naar mogelijkheden. Ik zal er alles aan doen om samen met jou een nieuwe passende start te vinden waar je nog lang plezier van hebt.

Door er samen met je achter te komen wat je beweegt, waar je warm voor loopt, kortom wat je passie is, kunnen de juiste handvatten aangereikt worden. Kenmerkende aspecten van mijn aanpak als loopbaanprofessional daarbij zijn: nieuwsgierigheid, een positieve levensinstelling, respect, integriteit, intuïtie, creativiteit en kennisoverdracht. In gesprekken en door passende oefeningen in te zetten, wordt samen gekeken wat je dromen en ambities zijn, waar je sterke kanten en ontwikkelpunten liggen en wat in jouw situatie haalbaar is.

Vervolgens maken we een stappenplan om te kijken welke dromen wanneer gerealiseerd kunnen worden. Dit doen we door heel concreet te kijken wat de huidige situatie is en wat er nog moet gebeuren om klaar te zijn voor het realiseren van je droom. We kijken bijvoorbeeld naar vooropleiding, competenties en talenten.

In dit stappenplan nemen we ook op hoe je de benodigde competenties kunt verkrijgen. In overleg wordt de inhoud van jouw traject toegesneden op jouw situatie en jouw wensen. Vervolgens ga je in samenspraak met, en onder begeleiding van mij, zelf aan de slag om je doelen te realiseren. Zo wordt er stap voor stap gewerkt in de richting van de gewenste situatie.

Het resultaat hiervan is dat je een nieuwe stap op je levens/loopbaanpad kunt zetten.

Dit zeggen klanten over mij:

“Een integere, openhartige, communicatief daadkrachtige “coach” die daadwerkelijk geïnteresseerd is in wat mensen beweegt. Dit doet ze door inlevingsvermogen te tonen en door rust en vertrouwen uit te stralen, met een gezonde dosis humor. Met oprechte aandacht luistert ze, stelt reflecterende en zo nodig confronterende vragen en gaat samen met haar klanten op zoek naar wat ze echt willen. Zij is in staat om mensen op een open, natuurlijke, eerlijke en pure manier hun verhaal te laten vertellen om zo te achterhalen wat ze daadwerkelijk willen.”

Contact: