Loopbaanbegeleiding en coaching (on the job)

loopbaanbegeleiding naar de top

Wat klanten zeggen:

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige wijze op zijn kop gezet.” (Theo)

“Ik heb veel van je geleerd.” (Ineke)

“Door jouw vragen realiseerde ik me dat ik verder was dan ik dacht en durfde ik voor mijn droom te gaan.” (Ria)

Loopbaanbegeleiding wat is dat nu precies en heb je überhaupt loopbaanbegeleiding nodig? Ben je nieuwsgierig naar wat een loopbaanadviseur doet neem dan eens vrijblijvend contact met me op voor een oriënterend gesprek. Of doe hetzelfde als je een van de onderstaande vragen herkent.

  • Vraag je je wel eens af of je nog wel bij de juiste organisatie in de juiste functie werkt?
  • Heb je het gevoel dat je loopbaanwensen hebt die je nog niet gerealiseerd zijn?
  • Ben je benieuwd of je op de huidige wijze nog mee kan met de toekomst van je bedrijf? En vraag je je af of je loopbaan nog toekomstbestendig is?
  • Wil je iets anders maar weet niet hoe je dat aan moet pakken?

Kortom wil je deskundige begeleiding bij je zoektocht naar een nieuw loopbaanavontuur? Dan is het goed om naar een loopbaancoach te gaan.

Een baan is een belangrijk onderdeel van iemands leven! Loopbaanbegeleiding kan helpen!

Een baan die bij je past maakt je gelukkig!

Een goede baan die bij je past is fijn en geeft je energie. Hierdoor hou je plezier in je leven. Het hebben van zo’n fijne baan wordt vaak gezien als een lotje in de loterij. Alleen weggelegd voor de geluksvogels. Als ik mensen spreek die zich niet fijn voelen in hun baan hoor ik vaak dat ze denken dat ze vastzitten in hun baan. Omdat ze bang zijn dat ze “alles” verliezen houden ze zich vast aan hun “zekerheden” en vragen zich regelmatig of “hoe lang ze nog moeten”. Het gevolg is dat zij leven van vakantie naar vakantie om hun accu weer op te laden en reikhalzend uitkijken naar hun pensioen. Werk is in hun ogen niet leuk maar alleen noodzakelijk om geld te verdienen.

Een baan moet blijven aansluiten bij je talenten. Daar word je blij van!

Als Loopbaanprofessional doet mij dit zeer. Ik vind het jammer dat mensen vaak in situaties terecht komen waar ze hun talenten onvoldoende kunnen benutten. Vaak wordt het veroorzaakt doordat de mens groeit, maar de functie waarin ze zitten niet meegroeit. Mensen voelen zich dan tekort gedaan en het gevolg hiervan is dat ze vaak moe thuis komen en nergens meer zin in hebben.

Het kan anders. Ik heb dat ook gedaan!

Ook ik heb in een dergelijke situatie gezeten en gedacht dat het zo hoorde. Echter ik heb de hulp ingeroepen van een loopbaanadviseur en ben met de hulp in staat geweest om dat ter discussie te stellen. Uit eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om uit die situatie te stappen en op zoek te gaan naar een baan die écht bij je past.

Deze ervaring wil ik graag met je delen!

Ik help je dan ook graag om duidelijk te krijgen wat je diepste wensen zijn aangaande je loopbaan. Door middel van gesprekken, oefeningen en eventuele testen krijg je helder wat je werkelijk zou willen en wat jouw mogelijkheden zijn.

Uitgangspunt is dat jouw wensen en talenten centraal staan en dat je een toekomstbestendige baan vindt die werkelijk bij je past en waar je (de meeste van) je talenten in kunt zetten.

Wat bied ik aan als het gaat om loopbaanbegeleiding en coachen?

Ik heb verschillende soorten trajecten die ik als uitgangspunt gebruik. Echter ik stem in overleg met jou altijd af wat voor jou passend is. Enkele voorbeelden van trajecten:

Ontwikkeladvies

Na aanleiding van het succes van het ontwikkeladvies 45+ heb ik een traject van 4 gesprekken van 1,5 uur ontwikkeld waar we samen een scan maken waar je nu staat, wat je nog zou willen en welke stappen je dan concreet zou moeten zetten. Het is een soort speeddaten waarin we concreet aan de gang gaan en waarin je gerichte opdrachten mee krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Dit traject biedt ik aan voor 495,- euro excl BTW.

Coachen on the job

In het vrijblijvende intakegesprek bepalen we samen wat jouw coachvraag is. Vervolgens maken we een schatting van hoeveel bijeenkomsten we daar voor nodig hebben. Op grond hiervan gaan we aan de slag en gaandeweg kijken we of het traject aangepast moet worden. Voor een loopbaantraject lopen we een aantal fases door. Als richtlijn geldt een half jaar met ongeveer twaalf bijeenkomsten. Voor een gesprek van een uur breng ik 85 euro exclusief BTW in rekening.

Ondersteuning tijdens een loopbaantraject!

Wanneer je met mij een traject start, geldt dat er in die periode wanneer nodig regelmatig telefonisch en/of email contact is. Dit wordt niet extra in rekening gebracht.

Ik werk met gevalideerde loopbaanadviesinstrumenten, methodieken, intuïtie en gezond verstand. Mijn doel is altijd om samen helder te krijgen wat jij wilt met je loopbaan of hoe je in je werk staat. Je krijgt handvatten aangereikt, waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat.

Contact: