Loopbaanbegeleiding en coaching (on the job)

loopbaanbegeleiding naar de top

Wat klanten zeggen:

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige wijze op zijn kop gezet.”

“Ik heb veel van je geleerd.”

“Door jouw vragen realiseerde ik me dat ik verder was dan ik dacht en durfde ik voor mijn droom te gaan.”

Loopbaanbegeleiding wat is dat nu precies en heb je überhaupt loopbaanbegeleiding nodig? wanneer je met onderstaande vragen zit is het goed om eens vrijblijvend contact op te nemen met een loopbaanadviseur.

  • Is je loopbaan nog toekomstbestendig?
  • Heb je loopbaanwensen die nog niet gerealiseerd zijn?
  • Wil je deskundige begeleiding bij je zoektocht naar een nieuw loopbaanavontuur?

Een goede baan die bij je past is fijn en geeft je energie. Hierdoor hou je plezier in je leven. Vaak denken mensen, naar later blijkt, dat ze ten onrechte vastzitten in hun baan. Zij houden zich vast aan hun “zekerheden” en vragen regelmatig aan elkaar “hoe lang moet jij nog”. Het gevolg is dat zij leven van vakantie naar vakantie om hun accu weer op te laden en reikhalzend uitkijken naar hun pensioen. Werk is in hun ogen niet leuk maar alleen noodzakelijk om geld te verdienen.

Als Loopbaanprofessional doet mij dit zeer. Ik vind het jammer dat mensen vaak in situaties terecht komen waar ze hun talenten onvoldoende kunnen benutten. Vaak wordt het veroorzaakt doordat de mens groeit, maar de functie waarin ze zitten niet meegroeit. Mensen voelen zich dan tekort gedaan en het gevolg hiervan is dat ze vaak moe thuis komen en nergens meer zin in hebben. Ook ik heb in een dergelijke situatie gezeten en gedacht dat het zo hoorde. Echter ik heb de hulp ingeroepen van een loopbaanadviseur en ben met de hulp in staat geweest om dat ter discussie te stellen. Uit eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om uit die situatie te stappen en op zoek te gaan naar een baan die écht bij je past.

Deze ervaring wil ik graag met je delen!

Ik help je dan ook graag om duidelijk te krijgen wat je diepste wensen zijn aangaande je loopbaan. Door middel van gesprekken, oefeningen en eventuele testen krijg je helder wat je werkelijk zou willen en wat jouw mogelijkheden zijn.

Uitgangspunt is dat jouw wensen en talenten centraal staan en dat je een toekomstbestendige baan vindt die werkelijk bij je past en waar je (de meeste van) je talenten in kunt zetten.

Wat bied ik aan als het gaat om loopbaanbegeleiding en coachen?

Met behulp van gevalideerde loopbaanadviesinstrumenten, methodieken, intuïtie en gezond verstand, krijgen we samen helder wat je wil met je loopbaan of hoe je in je werk staat. Je krijgt handvatten aangereikt, waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat. Voor een gesprek van een uur breng ik 85 euro exclusief BTW in rekening. Wanneer je voor het ontwikkeladvies 45+ in aanmerking komt, krijg je gratis 4 gesprekken. Voor de “coaching on the job” bepalen we samen na het vrijblijvende intakegesprek hoeveel bijeenkomsten we nodig hebben. Voor een loopbaantraject lopen we een aantal fases door. Als richtlijn geldt een half jaar met twaalf bijeenkomsten. Wanneer je met mij een traject start, geldt dat er in die periode wanneer nodig regelmatig telefonisch en/of email contact is. Dit wordt niet extra in rekening gebracht.

Contact: