Social Network

Kom van de bank af!

Weer aan het werk

 
 

Reactivering en re-integratie 1e en 2e spoor

 

• Hoe kom je terug in het arbeidsproces?
• Wat heb je daarvoor nodig?

 

Na langdurige niet regulier gewerkt te hebben, valt het vinden van een baan niet mee. Zowel het zoeken naar passende vacatures en - als je een baan gevonden hebt - weer wennen aan het werkritme is niet eenvoudig. Naast het werken moeten de dagelijkse huiselijke zaken zoals boodschappen, koken, tuinieren etc. ook gewoon doorgang vinden en dat inplannen valt vaak niet mee.

 

Ik ondersteun dit proces door intensieve persoonlijke coaching. Ik kijk hoe je in het leven staat, wat dingen met je doen en waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet. Ik leer je wat je kunt doen om je hier nog meer bewust van te worden en zonodig je gedrag aan te passen. Het belang van het doorbreken van patronen en het daarbij behorende gedrag nemen we kritisch onder de loep.
Jouw helpende- en belemmerende overtuigingen worden in kaart gebracht. Ook leer ik je om signalen van stress te herkennen, prioriteiten en grenzen te stellen. Ik ga uit van ieders mogelijkheden.

 

Het resultaat hiervan is dat je een positiever zelfbeeld krijgt, uit je isolement komt en weer deel kunt nemen aan het maatschappelijke proces. Vervolgens wordt een voorzichtige stap richting arbeidsmarkt gezet. Als de stap naar reguliere arbeid te groot is zal begonnen worden met een werkervaringsplek. Dit is vaak de eerste stap naar ander regulier werk.


Wat bied ik aan?


Ik bied medewerkers intensieve persoonlijke coaching aan zodat zij het avontuur naar werk weer op een gezonde manier aan kunnen gaan. Ik bied hiervoor een totaalpakket aan. Voor een dergelijk traject lopen we een aantal fases door. De richtlijn is een half jaar tot een jaar, met een uitloop tot anderhalf jaar. Na afronding van elke fase vindt er een mondelinge terugkoppeling met de opdrachtgever plaats. Indien wenselijk is daar de werknemer bij aanwezig. De totaalprijs bedraagt 2170 euro.


Klanten zeggen:


“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen”.
“Ik waardeer je positieve kijk op het leven”.