Gratis loopbaanadvies in Wijchen: Grijp je kans!

gratis loopbaanadvies man op op kruising

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

Heb je loopbaanvragen en wil je een gratis loopbaanadvies van een gecertificeerde loopbaancoach? Dan ben je van harte welkom om bij mij te komen sparren.

Wanneer kan je komen voor een gratis loopbaanadvies?

Als je serieuze interesse hebt maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent en eens vrijblijvend met me wil sparren ben je altijd van harte welkom in Wijchen op de Tunnelweg. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek vertel ik je wat een loopbaancoach zoal doet. Daarbij kijken we tevens samen naar je vragen en of ik wat voor je kan betekenen. De ervaring van voorgangers is dat een dergelijk gesprek je meestal al een heel eind verder helpt bij het zetten van een volgende stap op je levens/loopbaanpad. Als je interesse hebt, maak dan gewoon een afspraak. Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

Wat is een loopbaangesprek precies?

Bij een loopbaanadviesgesprek maak je pas op de plaats. Je kijkt waar je nu staat en wat je graag zou willen en of dat met elkaar in overeenstemming is. Wanneer dat niet zo is ga je kijken wat je zou kunnen doen om je wensen werkelijkheid te maken. Nu klinkt dat heel eenvoudig maar helaas is dat niet het geval. Ten eerste is het best al lastig om objectief te kijken naar je huidige situatie en het valt ook niet mee om je wensen heel concreet te krijgen. Gelukkig heb ik ervaring om op een speelse wijze samen met jou je plaatje helder te krijgen en samen met jou te kijken wat je volgende stap zou moeten zijn als je wat nieuws wilt. Dus als je benieuwd bent, maak dan een afspraak.

Wat levert een loopbaanadviesgesprek je op?

Wat ik van veel mensen na de gesprekken te horen krijg is dat ze door de gesprekken in staat zijn om hun eigen gedachten over hun loopbaan op een rijtje te krijgen. Ik merk dat wanneer het om een loopbaan gaat dat er veel taboes en aannames zijn die niet blijken te kloppen en die mensen belemmeren om niet actief naar hun loopbaan mogelijkheden te kijken.

Een veel voorkomende aanname die mensen blokkeert, is dat ze denken dat ze nu inmiddels te oud zijn en dat werkgevers niet meer op hun zitten te wachten. In de praktijk blijkt dat veel genuanceerder te liggen. De laatste maanden heb ik diverse 55+-ers geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dus laat je niet weerhouden en kom, als je twijfelt of een andere baan wat voor je zou kunnen zijn, gewoon langs voor dat gratis loopbaanadvies gesprek.

Waarom zou je gebruik maken van dit gratis loopbaanadvies?

Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met een loopbaancoach. Je krijgt een beeld hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Ben je nieuwsgierig geworden? Pak dan deze kans op een gratis loopbaanadvies van een gecertificeerde registerloopbaanprofessional.

Groet en tot op de koffie.

Karin van ’t Hoff

Contact: