Gratis loopbaanadvies: Grijp je kans!

gratis loopbaanadvies man op op kruising

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

Heb je loopbaanvragen en wil je een gratis loopbaanadvies van een gecertificeerde loopbaancoach? Dan zijn er twee mogelijkheden om bij mij gratis te komen sparren.

Wanneer kan ik komen voor een gratis loopbaanadvies?

  1. Als je serieuze interesse hebt maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent en eens vrijblijvend met me wil sparren ben je altijd van harte welkom in Wijchen op de Tunnelweg. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek vertel ik je wat een loopbaancoach zoal doet. Daarbij kijken we tevens samen naar je vragen en of ik wat voor je kan betekenen. De ervaring van voorgangers is dat een dergelijk gesprek je meestal al een heel eind verder helpt bij het zetten van een volgende stap op je levens/loopbaanpad. Als je interesse hebt, maak dan gewoon een afspraak. Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten!
  2. Echter als je 45+ bent en voldoet aan de voorwaarde van het 45+ ontwikkeladvies dan ben je welkom voor 4 gratis loopbaanadvies gesprekken. De uitkomst van die gesprekken is een gefundeerd ontwikkeladvies. Dit traject wordt gesubsidieerd door het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid en loopt tot maximaal 11 januari 2020 en stopt eerder als het budget op is. Dus als je interesse hebt maak dan snel een afspraak met mij. NB: Van het NOLOC heb ik te horen gekregen dat 15 november het traject gestopt is. Er volgt nog nader bericht!

Wat levert een gratis loopbaanadvies me op?

Wat ik van veel mensen na de gesprekken te horen krijg is dat ze door de gesprekken in staat zijn om hun eigen gedachten over hun loopbaan op een rijtje te krijgen. Ik merk dat wanneer het om een loopbaan gaat dat er veel taboes en aannames zijn die niet blijken te kloppen en die mensen gebruiken om niet actief naar hun loopbaan mogelijkheden te kijken. Een veel voorkomende aanname die mensen blokkeert is dat ze nu inmiddels te oud zijn en dat werkgevers niet meer op hun zitten te wachten. In de praktijk blijkt dat veel genuanceerder te liggen. De laatste maanden heb ik diverse 55+-ers geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dus laat je niet weerhouden en kom, als je twijfelt of een andere baan wat voor je zou kunnen zijn, gewoon langs voor dat gratis loopbaanadvies gesprek.

Waarom zou ik het doen?

Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met een loopbaancoach. Je krijgt een beeld hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Ben je nieuwsgierig geworden? Pak dan deze kans op een gratis loopbaanadvies van een gecertificeerde registerloopbaanprofessional.

Groet en tot op de koffie.

Karin van ’t Hoff

Contact: