Gratis loopbaanadvies in Wijchen: Grijp je kans!

gratis stap ontwikkeladvies man op op kruising

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

“Wat een eye-openers hebben de gesprekken met jou me opgeleverd. Hier heb ik mijn hele leven plezier van.” (Ingeborg)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

Heb je loopbaanvragen en wil je een gratis loopbaanadvies gesprek of een gesubsidieerd loopbaantraject of ontwikkeladvies? Lees dan verder om te zien wat de mogelijkheden zijn en weet dat je van harte welkom bent in Wijchen om met mij als gecertificeerde loopbaancoach in eerste instantie vrijblijvend te komen sparren.

Wanneer kan je in Wijchen komen voor een gratis loopbaanadvies?

Als je serieuze interesse hebt in een loopbaanadvies, maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent en eens met me wil sparren, ben je altijd van harte welkom in Wijchen op de Tunnelweg. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek vertel ik je wat een loopbaancoach zoal doet. Daarbij kijken we tevens samen naar je vragen en of ik wat voor je kan betekenen. De ervaring van je voorgangers is dat een dergelijk gesprek je meestal al een heel eind verder helpt bij het zetten van een volgende stap op je levens/loopbaanpad. Als je interesse hebt, maak dan gewoon een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

Welke subsidieregelingen zijn er voor loopbaanadvies?

NL leert door’: gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten

Dit gratis STAP ontwikkeladvies is voor mensen die maximaal een mbo-2 opleiding hebben afgerond. Heb je interesse maak dan een afspraak met mij dan schrijf ik je in. Zie ook onze publicatie daarover met tips wat je kunt doen.

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Herkenbaar? Dan is het gratis loopbaanadvies van ‘NL leert door’ waarschijnlijk interessant voor jou. Je krijgt in 5 gesprekken inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen. Zo weet je waar je staat en waar je kansen liggen.

Voor wie is dit gratis STAP ontwikkeladvies bedoeld?

Het STAP ontwikkeladvies is voor mensen, vanaf 18 jaar t/m pensioengerechtigde leeftijd, met een opleidingsniveau t/m. MBO 2. Dat je hebt geen HAVO- of VWO-opleiding afgerond of een diploma van MBO 3 of hoger. wanneer dat zo is ben je van harte welkom voor een gratis ontwikkeltraject van 5 gesprekken.

Rijksambtenaren en gratis loopbaanadvies!

Rijksmedewerkers die aan hun loopbaan willen werken met hulp van een loopbaanadvies kunnen hiervoor bij mij als gecertificeerd loopbaanprofessional terecht in Wijchen of online. Deze vergoeding kan ook rechtstreeks zonder medeweten van je leidinggevende aangevraagd worden bij het A+O fonds Rijk. Het bedrag dekt ofwel de kosten van het gehele traject ofwel het grootste gedeelte. Een aanvraag voor een vergoeding loopbaanadvies kan tot en met 31 december 2022. Voor meer informatie zie de website.

Subsidieregeling voor loopbaanadvies voor werknemers van MKB bedrijven. De SLIM-regeling.

Voor medewerkers van MKB-bedrijven is er de Slim regeling. Ieder MKB bedrijf kan subsidie aanvragen voor loopbaanadviestrajecten. Voor deze trajecten kun je bij mij als gecertificeerd NOLOC en CMI loopbaanprofessional (RL) terecht. Wil je weten hoe je daar als MKB-ondernemer of werknemer gebruik van kunt maken lees dan hier verder.

Wat is een loopbaanadvies of ontwikkeladvies precies?

Een loopbaanadvies is een goed onderbouwde momentopname waarbij je van een afstand objectief naar je loopbaan kijkt. Je maakt pas op de plaats, kijkt waar je nu staat en onderzoekt wat je graag zou willen. Als dat met elkaar in overeenstemming is dan weet je dat je op de goede weg bent.

Echter wanneer dat niet zo is, ga je kijken wat je zou kunnen doen om je wensen werkelijkheid te maken. Nu klinkt dat heel eenvoudig maar helaas is dat niet altijd het geval. Ten eerste is het best al lastig om objectief te kijken naar je huidige situatie en het valt ook niet mee om je wensen heel concreet te krijgen. Gelukkig heb ik ervaring om op een speelse wijze samen met jou je plaatje helder te krijgen en samen met jou te kijken wat je volgende stap zou moeten zijn als je wat nieuws wilt. Dus als je benieuwd bent, maak dan een gratis eerste afspraak en ervaar wat ik als loopbaanadviseur zou kunnen doen.

Wat levert een loopbaanadviesgesprek je op?

Wat ik van veel mensen na de gesprekken te horen krijg, is dat ze door de gesprekken in staat zijn om hun eigen gedachten over hun loopbaan op een rijtje te krijgen. Ik merk dat wanneer het om een loopbaan gaat dat er veel taboes en aannames zijn die niet blijken te kloppen en die mensen belemmeren om niet actief naar hun loopbaan mogelijkheden te kijken.

Een veel voorkomende aanname die mensen blokkeert, is dat ze denken dat ze nu inmiddels te oud zijn en dat werkgevers of opdrachtgevers niet meer op hen zitten te wachten. In de praktijk blijkt dat veel genuanceerder te liggen. De laatste maanden heb ik ook diverse 55+-ers geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dus laat je niet weerhouden en kom, als je twijfelt of een andere baan wat voor je zou kunnen zijn, gewoon langs voor dat gratis loopbaanadvies gesprek.

Waarom zou je gebruik maken van dit gratis of gesubsidieerde loopbaanadvies?

Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij als loopbaancoach. Je krijgt een beeld hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Ben je nieuwsgierig geworden? Pak dan deze kans op een gratis loopbaanadvies van een gecertificeerde registerloopbaanprofessional en maak een afspraak.

Groet en tot op de koffie.

Karin van ’t Hoff

Contact: