Gratis ontwikkeladvies voor werkzoekenden is gestopt!

mannen in garage

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

“Wat een eye-openers hebben de gesprekken met jou me opgeleverd. Hier heb ik mijn hele leven plezier van.” (Ingeborg)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

Helaas is de limiet van het aantal gratis ontwikkeladviezen bereikt. Wil je meer weten over het hoe en wat lees dan hier verder. Ik geef je daar ook wat tips wat je nu kunt doen.

Oude regeling

je 18+, zit jij zonder werk en wil je weer aan de slag óf zoek je ander werk? Dan is er nu een buitenkans door gebruik te maken van de tijdelijke regeling “NL leert door”. Je krijgt dan een gratis ontwikkeladvies of loopbaanadvies van mij als gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het enige dat je hoeft te doen, is je aan te melden bij mij. Ik zorg vervolgens voor de financiële en administratieve afhandeling met de subsidieverstrekker.

Wat levert meedoen aan dit loopbaantraject je op?

In dit loopbaantraject kijk je zowel naar jouw interesses, wensen en mogelijkheden als naar de mogelijkheden die de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. We beginnen met een interessetest en koppelen die uiteindelijk aan arbeidsmarktscan die gericht is op jouw situatie. In feite koppelen we jouw mogelijkheden en wensen aan wat realistisch is.

Uitgangspunt is voor mij steeds dat we op een creatieve wijze kijken wat jij kunt doen om jouw dromen te realiseren. We brengen je mogelijkheden in kaart en bepalen welk werk en soort organisaties past bij jouw wensen en ervaring. Vervolgens bedenken we wat je concreet kunt doen om daar te komen. Daarbij kijken we ook naar wat je eventueel nog kunt ontwikkelen, denk o.a. aan bijscholing, om jouw doelen te realiseren.

Hoe ziet dit ontwikkeladvies er uit?

Het startpunt is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij vertel ik wat over het traject en kijken we of we samen een klik hebben. Als die klik er is en als je interesse hebt vul je een interessetest in. Deze test is de start van het traject en geeft inzicht in wat je wel en niet leuk vindt en wat je feitelijk wil. Daarna hebben we een vijftal sessies waarin we samen kijken wat bij jou past én waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen. Vervolgens maken we concreet wat je kunt doen om jouw doelen te realisren. Zoals altijd bij dergelijke trajecten wordt er niets over de inhoud van onze gesprekken met anderen gecommuniceerd.

Interesse in dit gratis ontwikkeladvies ?

Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Maar wacht niet te lang want er is slechts een beperkt bedrag van is €50 miljoen euro beschikbaar voor dit traject en óp is óp. Dit gratis ontwikkeladvies is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en valt onder “NL leert door”.

Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij als loopbaancoach. Je krijgt een beeld hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Groet en tot op de koffie of thee.

Karin van ’t Hoff

Contact: