Gratis ontwikkeladvies voor werkzoekenden vervolgd?

mannen in garage

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

“Wat een eye-openers hebben de gesprekken met jou me opgeleverd. Hier heb ik mijn hele leven plezier van.” (Ingeborg)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

Ook het tweede traject dat het kabinet in het kader van NL leert door aanbood was wederom een groot succes. Dit succes geeft aan dat er veel mensen zijn die behoefte hebben om stil te staan bij hun loopbaan. Gelukkig heeft het nieuwe kabinet gezien dat er veel behoefte is aan loopbaanadvies. De kans is groot dat er een vervolg komt. Mocht je daar interesse in hebben neem dan contact met me op dan hou ik je op de hoogte en zet je op de wachtlijst.

Het kabinet was trouwens best verbaasd dat het zo snel ging. Als loopbaanadviseur weet ik dat het voor veel mensen best lastig is om een passende baan te vinden. Echter er is ook altijd een drempel om voor hulp naar een professional te stappen. Het feit dat er nu veel aandacht was voor ontwikkeladvies en het feit dat de financiële drempel er niet meer was zorgde voor een stroomversnelling. Dus ik was niet zo verbaasd dat het zo snel ging. Mijn ervaring is dat het voor mensen die al enige tijd niet gesolliciteerd hebben, best lastig is om iets passends te vinden. Er is best veel veranderd op dat gebied.

Wil je meer weten over het hoe en wat over hoe een loopbaanadviseur werkt? Lees dan hier verder. Ik geef je daar ook wat tips wat je nu al zelf kunt doen. Hieronder ter informatie over de oude regeling. De verwachting is dat als er ooit een nieuwe regeling komt deze daarop zal voortborduren.

kind-alleen-op-pad-gratis-ontwikkeladvies-werkzoekende
Volg jij ook je eigen pad?

Oude regeling voor gratis ontwikkeladvies voor werkzoekenden

Ben je 18+, zit jij zonder werk en wil je weer aan de slag óf zoek je ander werk? Dan is er nu een buitenkans door gebruik te maken van de tijdelijke regeling “NL leert door”. Je krijgt dan een gratis ontwikkeladvies of loopbaanadvies van mij als gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het enige dat je hoeft te doen, is je aan te melden bij mij. Ik zorg vervolgens voor de financiële en administratieve afhandeling met de subsidieverstrekker.

Wat levert meedoen aan een loopbaantraject je op?

In een loopbaantraject kijk je zowel naar jouw interesses, wensen en mogelijkheden als naar de mogelijkheden die de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. We beginnen met een interessetest en koppelen die uiteindelijk aan arbeidsmarktscan die gericht is op jouw situatie. In feite koppelen we jouw mogelijkheden en wensen aan wat realistisch is.

Uitgangspunt is voor mij steeds dat we op een creatieve wijze kijken wat jij kunt doen om jouw dromen te realiseren. We brengen je mogelijkheden in kaart en bepalen welk werk en soort organisaties past bij jouw wensen en ervaring. Vervolgens bedenken we wat je concreet kunt doen om daar te komen. Daarbij kijken we ook naar wat je eventueel nog kunt ontwikkelen, denk o.a. aan bijscholing, om jouw doelen te realiseren.

Hoe ziet een ontwikkeladvies voor werkzoekenden eruit?

Het startpunt is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij vertel ik wat over het traject en kijken we of we samen een klik hebben. Als die klik er is en als je interesse hebt vul je een interessetest in. Deze test is de start van het traject en geeft inzicht in wat je wel en niet leuk vindt en wat je feitelijk wil. Daarna hebben we een vijftal sessies waarin we samen kijken wat bij jou past én waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen. Vervolgens maken we concreet wat je kunt doen om jouw doelen te realiseren. Zoals altijd bij dergelijke trajecten wordt er niets over de inhoud van onze gesprekken met anderen gecommuniceerd.

Interesse in een ontwikkeladvies ?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij als loopbaancoach. Je krijgt een beeld hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Groet en tot op de koffie of thee.

Karin van ’t Hoff

Contact: