Gratis ontwikkeladvies voor werkenden vervolgd!

vrouwenhoofd met daarboven veel vraagtekens

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

“Wat een eye-openers hebben de gesprekken met jou me opgeleverd. Hier heb ik mijn hele leven plezier van.” (Ingeborg)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

De limiet van 22.000 mensen voor een gratis ontwikkeladvies voor werkenden die 1 augustus startte, was binnen enkele dagen bereikt. Veel mensen moesten we teleurstellen omdat ze net te laat waren met aanmelden. De toeloop geeft aan dat er een duidelijke behoefte is aan professioneel loopbaanadvies. De politiek heeft dat gelukkig opgepakt en heeft in september een motie aangenomen voor een vervolg. Op 1 december wordt er nu voor 50.000 mensen een mogelijkheid geboden om een gratis ontwikkeladvies /loopbaanadvies te volgen door een gecertificeerde loopbaanprofessional.

Ben je daar in geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak dan kunnen we alvast kennis maken en kan ik je vertellen wat ik in dit kader te bieden heb. Als de regeling dan start zit je op de eerste rij. Wil je meer weten over het hoe en wat lees dan hier verder. Ik geef je daar ook wat tips wat je nu al zelf kunt doen. Hieronder alvast wat informatie over de oude regeling. De nieuwe regeling zal daarop voortborduren.

Dit gratis ontwikkeladvies is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en valt onder “NL leert door”.

man-skateboard-gratis-ontwikkeladvies-werkenden
Voel je vrij om je eigen weg te gaan!

Oude regeling: Gratis loopbaanadvies voor werkenden

Vraag je je wel eens af of je met je werk nog op de juiste plaats zit en ben je tussen de 18 en de 67? Dan is er nu een buitenkans om eens kritisch naar je loopbaanmogelijkheden te kijken. Door gebruik te maken van de tijdelijke subsidieregeling kun je een gratis ontwikkeladvies voor werkenden of gewoon loopbaanadvies van mij als gekwalificeerde loopbaanadviseur krijgen. Het enige dat je hoeft te doen, is je aan te melden bij mij. Ik zorg vervolgens voor de financiële en administratieve afhandeling met de subsidieverstrekker.

Wat levert meedoen aan dit gratis ontwikkeladvies je op?

In dit gratis ontwikkeladvies kijk je naar waar je nu als werkende staat in je loopbaan. Past wat je nu doet nog wel bij wie je nu bent en belangrijker denk je dat je dit huidige werk nog met plezier kunt doen tot je pensioen? Om daar antwoord op te geven kijk ik zowel naar jouw interesses, wensen en mogelijkheden als naar de mogelijkheden die de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. We beginnen met een interessetest en koppelen die uiteindelijk aan arbeidsmarktscan die gericht is op jouw situatie. In feite koppelen we jouw mogelijkheden en wensen aan wat realistisch is.

Uitgangspunt is voor mij steeds dat we op een creatieve wijze kijken wat jij kunt doen om jouw dromen te realiseren. We brengen je mogelijkheden in kaart en bepalen welk werk en soort organisaties allemaal passen bij jouw wensen en ervaring. Vervolgens bedenken we wat je concreet kunt doen om daar te komen. Daarbij kijken we ook naar wat je eventueel nog kunt ontwikkelen, denk o.a. aan bijscholing, om jouw doelen te realiseren.

Hoe ziet dit loopbaantraject er uit?

Het startpunt is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij vertel jij wat over jezelf en je werk en ik wat over het traject en kijken we of we samen een klik hebben. Als die klik er is en als je interesse hebt, vul je een interessepeiling in. Dit geeft inzicht in jouw wensen en interesses en is de start van het traject. Hierdoor krijg je een mooi inzicht in wat je wel en niet leuk vindt en wat je feitelijk wil. Dit zetten we af tegen wat je nu doet. Daarna hebben we een vijftal sessies waarin we samen kijken wat bij jou past én waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen. Hiervoor zetten we ook een arbeidsmarktanalyse in die aangeeft wat de mogelijkheden zijn voor jou. Vervolgens maken we concreet wat je kunt doen om jouw doelen te realiseren. Zoals altijd bij dergelijke trajecten wordt er niets over de inhoud van onze gesprekken met anderen gecommuniceerd.

Interesse in dit gratis ontwikkeladvies voor werkenden ?

Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Maar wacht niet te lang want er zijn slechts 50.000 plaatsen te vergeven voor dit traject en óp is óp. Gezien de reuring in loopbaanland denken we dat het storm loopt en dat het zo vol zit. Dus lukt het je niet om vóór 1 december een afspraak te maken en heb je wel interesse? Bel of mail me dan even. Dan hebben we even contact. Om je te kunnen aanmelden heb ik je naam, mailadres en geboortedatum nodig. Als ik die heb kan ik je inschrijven en hebben we daarna enkele maanden voor dit traject.

Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij als loopbaancoach. Je krijgt een beeld hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Groet en tot op de koffie of thee.

Karin van ’t Hoff

Contact: