Gratis ontwikkeladvies voor werkenden gestopt!

vrouwenhoofd met daarboven veel vraagtekens

Wat klanten zeggen:

 

“Bedankt dat je me hebt geprikkeld”. (Sebas)

 

“Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige  manier op zijn kop gezet”. (Ingrid)

 

“ Ik kan volledig mezelf zijn bij jou”. (Bram)

 

“Wat een eye-openers hebben de gesprekken met jou me opgeleverd. Hier heb ik mijn hele leven plezier van.” (Ingeborg)

 

 

“Door jou heb ik inzicht gekregen in waar ik blij van word”. (Anoek)

 

 

“In voel me gehoord en begrepen”. (Ashley)

De limiet van 55.000 mensen voor een gratis ontwikkeladvies voor werkenden die 1 december 2020 startte, was binnen een dag bereikt. Veel mensen moesten we teleurstellen omdat ze net te laat waren met aanmelden. De toeloop geeft aan dat er een duidelijke behoefte is aan professionele gecertificeerde loopbaanadvies. Gelukkig heeft het nieuwe kabinet gezien dat er veel behoefte is aan loopbaanadvies. De kans is groot dat er een vervolg komt. Mocht je daar interesse in hebben neem dan contact met me op dan hou ik je op de hoogte en zet je op de wachtlijst.

Ben je geïnteresseerd hoe een loopbaanprofessional werkt maak dan een afspraak dan kunnen we kennis maken en kan ik je vertellen wat ik in dit kader te bieden heb. Wil je meer weten over het hoe en wat lees dan hier verder. Ik geef je daar ook wat tips wat je nu al zelf kunt doen.

man-skateboard-gratis-ontwikkeladvies-werkenden
Voel je vrij om je eigen weg te gaan!

Wat levert een ontwikkeladvies je op?

Bij een ontwikkeladvies kijk je naar waar je nu als werkende staat in je loopbaan. Past wat je nu doet nog wel bij wie je nu bent en belangrijker denk je dat je dit huidige werk nog met plezier kunt doen tot je pensioen? Om daar antwoord op te geven kijk ik zowel naar jouw interesses, wensen en mogelijkheden als naar de mogelijkheden die de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. We beginnen met een interessescan en koppelen die uiteindelijk aan arbeidsmarktscan die gericht is op jouw situatie. In feite koppelen we jouw mogelijkheden en wensen aan wat realistisch is.

Uitgangspunt is voor mij steeds dat we op een creatieve wijze kijken wat jij kunt doen om jouw dromen te realiseren. We brengen je mogelijkheden in kaart en bepalen welk werk en soort organisaties allemaal passen bij jouw wensen en ervaring. Vervolgens bedenken we wat je concreet kunt doen om daar te komen. Daarbij kijken we ook naar wat je eventueel nog kunt ontwikkelen, denk o.a. aan bijscholing, om jouw doelen te realiseren.

Hoe ziet zo’n loopbaantraject er uit?

Het startpunt is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij vertel jij wat over jezelf en je werk en ik wat over het traject en kijken we of we samen een klik hebben. Als die klik er is en als je interesse hebt, vul je een interessepeiling in. Dit geeft inzicht in jouw wensen en interesses en is de start van het traject. Hierdoor krijg je een mooi inzicht in wat je wel en niet leuk vindt en wat je feitelijk wil. Dit zetten we af tegen wat je nu doet. Daarna hebben we een vijftal sessies waarin we samen kijken wat bij jou past én waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen. Hiervoor zetten we ook een arbeidsmarktanalyse in die aangeeft wat de mogelijkheden zijn voor jou. Vervolgens maken we concreet wat je kunt doen om jouw doelen te realiseren. Zoals altijd bij dergelijke trajecten wordt er niets over de inhoud van onze gesprekken met anderen gecommuniceerd.

Interesse in een kennismakingsgesprek ?

Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Bel of mail me even. Dan hebben we even contact. Niet geschoten is altijd mis. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij als loopbaancoach. Je krijgt een beeld van hoe ik werk en ook een kopje koffie of thee. Dus grijp die kans zodat je later niet hoeft te zeggen. Had ik toen maar …….

Groet en tot op de koffie of thee.

Karin van ’t Hoff

Contact: